Nick breidt uit!

Op 31 maart opent ProFa Clean op feestelijke wijze de deuren in Grootebroek met het evenement Boats & Burgers. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen voor de start van ProFa Clean en daarnaast wordt ook stilgestaan bij het 7-jarig bestaan van VAN LEIJEN Watersport. ProFa Clean startte in de zomer van 2022 met de voorbereidingen. Nu is het dan eindelijk zo ver.

Nick houdt zich al vanaf jonge leeftijd bezig met de in- en verkoop van vaartuigen en het onderhouden en schoonmaken daarvan. In de eerste jaren dat Nick begon is hij op zoek geweest naar de juiste producten voor het schoonmaken van de boten. Nick: “Ik heb verschillende schoonmaakproducten gebruikt, maar was vaak niet tevreden over het resultaat. Daarnaast was het een tijdrovende klus doordat ik niet de juiste materialen had. Ook merkte ik bij klanten de vraag naar goede schoonmaakproducten. Na jaren uitproberen ben ik zelf het lab ingegaan om te onderzoeken wat de juiste verhouding zou moeten zijn voor een snel en het meest perfecte resultaat. Dit heb ik toen een aantal jaren gebruikt en heb ik daardoor uitgebreid kunnen testen en door ontwikkelen.” En zo is ProFa Clean ontstaan, dé professionele lijn van schoonmaakproducten voor vaartuigen die snel het gewenste resultaat geven. De schoonmaakproducten en onderhoudsmiddelen van ProFa Clean zorgen ervoor dat uw vaartuig weer als nieuw lijkt.

Het doel van ProFa Clean? Het schoonmaken van uw boot zo leuk en efficiënt mogelijk maken. Geen zin om zelf uit te zoeken hoe u de producten moet gebruiken? Geen probleem! Bij elk product staat of komt er binnenkort een instructie video online. Zo kunt u precies zien hoe het gebruikt moet worden en houd u tijd over voor veel belangrijkere dingen in het leven, zoals varen.

Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Stay tuned – ProFa Clean – 31 maart live

Meer lezen?

Nick breidt uit!

Op 31 maart opent ProFa Clean op feestelijke wijze de deuren in Grootebroek met het evenement Boats & Burgers. U bent van harte welkom om

Lees meer »

Tips om uw boot winterklaar te maken

Als bootbezitter maak je voor de winter een keuze of je je boot of schip in het water laat liggen, of dat deze op de kant gaat. In beide gevallen zijn er specifieke zaken waar je rekening mee moet houden om je schip goed de winter door te laten komen. We zetten zes tips op een rijtje:

Lees meer »